Nederlandse Onderzoekschool voor Theologie en Religiewetenschap
Netherlands School for Advanced Studies in Theology and Religion

Get New Password

Go back to login
Home / Theologisch Festival ‘Wanderlust’

Theologisch Festival ‘Wanderlust’

Beste promovendi en onderzoeksmasterstudenten,

Lijkt het je leuk om je (promotie/scriptie)onderzoek te presenteren voor een breed, algemeen publiek? Doe dan mee aan de Theology Slam op donderdag 1 maart!

De Theology Slam is een onderdeel van Wanderlust, het theologisch festival rond het thema reizen dat georganiseerd wordt door Radboud Reflects en de Faculteit Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit. Tijdens de slam presenteer je in 3 minuten jouw onderzoek aan de deelnemers van het festival en een vakjury bestaande uit Erik Borgman, Janneke Stegeman en Heleen Murre-Van den Berg. De vakjury geeft inhoudelijke feedback, de publieksjury stemt op de beste presentatie. Het gaat er om jouw onderzoeksthema kort, krachtig en toegankelijk te presenteren.

Om je optimaal voor te bereiden op de Slam – en op de verschillende publieksevenementen waar je in de toekomst wellicht zult spreken – krijg je in week 8 een voorbereidende training aangeboden die plaats zal vinden op de campus van de Radboud Universiteit.

Het Theologisch Festival Wanderlust vindt plaats in De Waagh, in het hartje van de Nijmeegse binnenstad, tussen 17.30 – 24.00 uur. De theology slam staat gepland tussen 22.00 – 22.45 uur. We verwachten ca. 150 bezoekers.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan uiterlijk 5 februari een samenvatting van je presentatie in maximaal 250 woorden naar Anne van den Berg (A.vandenBerg@ftr.ru.nl). Ook voor vragen kun je natuurlijk contact met haar opnemen. De geselecteerde sprekers krijgen op 9 februari bericht, met daarin ook een afspraak voor de training.

In a nutshell:
5 februari: deadline insturen samenvatting
9 februari: bekendmaking sprekers
19-23 februari: training sprekers
1 maart: theology slam

Hartelijke groet, ook namens Radboud Reflects,
Heleen Murre-Van den Berg, Directeur NOSTER